LEJLIGHEDERNE

OMGIVET

AF NATUR

Vi har 3 typer af lejligheder, men lige meget hvilken en af dem du vælger går i ikke glip af den smukke udsigt over Hunosøen. Alle lejligheder har nemlig store panoramavinduer vendt mod søen og egen terrasse eller altan med siddeplads. Udsigten over søen er meget storslået, men også meget enkel og harmonisk. Det er de perfekte rammer til at stresse af og nyde naturen, når den er bedst. Alle lejligheder er også fuldt udstyret, således i ikke mangler noget ved fx længere ophold eller blot ønsker at lave mad selv en aften. Ellers serverer hotellets restaurant, Restaurant Huno, vores gourmetmenu fredag og lørdag aften.

 Hotellet har tre lejlighedstyper. De første seks lejligheder har plads til to personer og mulighed for ekstra opredning. Der er separat soveværelse i lejligheden. Dernæst har vi én lejlighed med plads til en familie på 4 personer og med separate soveværelser. Den sidste type lejlighed kalder vi twin room. Den er handicapvenlig og her er køkken, stue og soveværelse i et rum. I alle lejligheder er morgenmad inkluderet i prisen og vil blive serveret i restauranten mellem kl. 08.00 og 10.00.

 

Vi gør vores gæster opmærksom på, at i vinterhalvåret holder restauranten åbent fra torsdag aften til søndag frokost. Nærmere om vores åbningstider findes på forsiden samt under restaurant.

Lake Apartments Near Me
Dark Sky Park Moen
Biosfære_Partner_DK_sort-2
camoeno_logo_sh_kongerigets-130x130