DARK SKY GOURMET OPHOLD

Med vores Dark Sky Ophold viser vi jer rundt i vores unikke og legerige univers. Du vil opleve, mærke og sanse en aften i mørket.

Køkkenets fokus er på håndværk og smag. Vi lever i, og af, naturen. Udgangspunktet er vores egne råvarer fra haverne, marken og skoven omkring Klintholm Gods og Møn generelt.

På ankomstdagen vil aftenen stå i fællesskabets navn. Ved langbordet i restauranten eller under den mørke stjernehimmel sørger vi for en stribe serveringer, som nydes på en hyggelig og uformel facon. Du vil blive fortalt om mørkets virkning på Møn, og om mørkets virkning på mennesket generelt. På gåturen ud i Jydelejet opleves natten som aldrig før. Hjemvendt nyder vi bålets varme, og hinandens selskab.

Dagen efter serverer vi Huno Signaturen – vores fulde restaurant oplevelse bestående af snacks og bobler, 6 serveringer fra køkkenet med tilhørende vinmenu, efterfulgt af kaffe og chokolade. Fokus er stadig på det nære og lokale, med mad og vin samstemt til fulde. Du overnatter på vores bæredygtige hotel, Villa Huno, hvor kvalitet og design er i top. Om morgenen er morgenmaden klar til jer i hotellets restaurant fra 8-10.

Villa Huno Hotel og Restaurant kommer til at danne rammerne for en oplevelse, I sent vil glemme, og vi vil glæder os til at tage imod jer.

DARK SKY GOURMET OPHOLD FOR 2 PERSONER
2 overnatninger tors. – lør. 6.300 kr.
KAN KUN BOOKES MED ANKOMST TORSDAG OG HJEMREJSE  LØRDAG
Sæsonopstart torsdag den 13. oktober 2022

Foruden Villa Huno Dark Sky Gourmet ophold, da afholder vi hver torsdag mellem oktober og marts Dark Sky aften med fællesmad, guidet nattetur og bålhygge.

 

Med vores Dark Sky aften viser vi jer rundt i vores unikke og legerige univers. Du vil opleve en fantastisk aften i mørket.

 

Køkkenets fokus er på håndværk og smag. Udgangspunktet er vores egne råvarer fra Klintholm Gods og Møn generelt.

 

Aftenen står i fællesskabets navn. Ved langbordet sørger vi for en stribe serveringer, som nydes på en hyggelig og uformel facon. På den guidede gåtur opleves natten som aldrig før. Hjemvendt nyder vi bålets varme, og hinandens selskab.

 

Programmet starter kl 18 og forventes afsluttet kl 22.

Reservér plads ved at booke online.

Arrangementet koster 650,- alt inklusivt.

 

Husk varmt tøj/regntøj, og fornuftige sko. Arrangementet foregår udenfor i alt slags vejr.

 

(Første Dark Sky aften er den 13. oktober. Dark Sky afholdes IKKE den 20. oktober, 22. december, 29. december, 5. januar og 16. februar).

INKLUDERET I OPHOLDET VED 2 OVERNATNINGER

Ankomstdagen

  • Indtjekning fra kl. 15
  • Velkomst og langbordsmiddag med en stribe serveringer fra køkkenet
  • Dark Sky oplevelse
  • Fælleskab ved bålet
  • Overnatning på Villa Huno

Dag 2

  • Morgenmad i Restaurant Huno
  • Huno Signaturen – den fulde oplevelse i vores restaurant
  • Overnatning på Villa Huno

Dag 3

  • Morgenmad i Restaurant Huno
  • Udtjekning senest kl. 10
Dark Sky Park Moen
Biosfære_Partner_DK_sort-2
camoeno_logo_sh_kongerigets-130x130